Laptop Meetup – Open Coffee Groene Hart – Powersessie Social Media Strategie – Vrouw en Busyness – Picturing the Future

Door Adrie den Hertog ~ 2 maart 2012. Opgeslagen onder: Activiteiten, Nieuwsbrieven.

De komende periode zijn weer verschillende activiteiten bij Zin In Ondernemen. A.s. maandag de 1e ‘Laptop Meetup‘. AlphenCC zal aanwezig zijn om verslag te doen van de start van deze activiteit. Op 16 maart is de Open Coffee Groene Hart bij Zin In Ondernemen. Inmiddels hebben zich hier al bijna 70! ondernemers voor aangemeld.

Wil je gericht aan de slag met social media dan kun je je aanmelden voor de Powersessie Social Media Strategie op 12 maart.

Op internationale vrouwendag (8 maart) is Vrouw en Busyness te gast bij Zin In Ondernemen. Vrouwelijke ondernemers uit het Groene Hart zijn hierbij van harte welkom.

 In deze nieuwsbrief

Maandag 5 maart 1e Laptop Meetup

 Laptop Meetup M.i.v. 5 maart 2012 start Zin In Ondernemen met de Laptop Meetup. Iedere 1e maandag van de maand van 9.00-17.00 uur kun je komen flexwerken en tegelijk netwerken bij Zin In Ondernemen. Een goed moment om af te spreken met andere flexwerkers, samen te netwerken, nieuwe plannen te smeden etc. De koffie staat klaar en wifi is beschikbaar. Wil je daarnaast ook meelunchen dan betaal je een kleine bijdrage van €2,50. De ruime Lounge biedt volop werkplekken. Wil je liever geconcentreerd kunnen werken dan kun je gebruik maken van de flexwerkruimte. Zie ik jou maandag ook? Meer info>>

Open Coffee Groene Hart op 16 maart

Wat hebben Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop, Gouda, Waddinxveen, Boskoop en Kaag en Braassem met elkaar gemeen? Al deze gemeenten hebben een Open Coffee, een informele gelegenheid waar ondernemers elkaar ontmoeten.Op vrijdag 16 maart organiseren we samen een ‘Open Coffee Groene Hart’. Daarmee bieden we een unieke kans om ondernemers uit de gehele regio te leren kennen. De Open Coffee Groene Hart wordt georganiseerd op vrijdag 16 maart en duurt van 9.00 uur tot 12.00 uur. Locatie is het Alphens Business Center aan de Anthony van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn. Zin In Ondernemen sponsort de locatie. Evenementenbureau Heart & Soul Events B.V. is de sponsor van de catering en DR Producties levert extra stoelen. Dankzij deze sponsoren en de inzet van andere bedrijven en ondernemers is het mogelijk dit evenement kosteloos aan te bieden.

Tijdens de Open Coffee Groene Hart zijn verschillende workshops en presentaties te volgen. Een greep uit de presentaties en workshops: Paspoort voor Passie, Getting Things Done, Fiscale Valkuilen, Versterk je merk en b(v)indt meer klanten en Het Gat in de Markt. Ook wordt er een soort vraag- en aanbodbord geplaatst, waarop ondernemers kunnen aangeven welke vraag of vragen zij hebben. Andere ondernemers kunnen hierop reageren. De organisatie verwacht zo’n 100 ondernemers uit de regio die tijdens de Open Coffee Groene Hart met elkaar kennismaken.

Interesse? Laat alvast weten dat je komt via de LinkedIn-event.

Powersessie Social Media Strategie

Zin in ondernemen en het Ministry of Marketing organiseren op maandag 12 maartde powersessie Social media-strategie.Laat je als ondernemer inspireren over de zakelijke kant van social media en leer in een wervelende 2 uur je eigen strategie op te zetten.

Na deze powersessie weet je;

  • Hoe je social media succesvol zakelijk kunt inzetten;
  • Welke valkuilen je moet vermijden;
  • Voor welke doelen social media uitermate geschikt zijn;
  • Het verschil tussen BtB en BtC toepassingen;
  • In welke stappen je een social mediastrategie kunt formuleren.

Interessant? Schrijf je dan nu in!

Vrouw en Busyness – Picturing the future

Donderdag 8 maart 2012 viert Vrouw en Busyness Groene Hart haar 4e verjaardag op de internationale Vrouwendag met een netwerkavond voor vrouwelijke ondernemers. Het thema van deze avond is “Picturing the Future” De netwerkavond begint om 19.30 uur en vindt plaats bij Zin In Ondernemen in Alphen Business Center, Anthonie van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn.De toekomst is nu al zichtbaar in de wereld om ons heen. In de presentatie ‘Picturing the future’ lichten Djenny Brugmans en Nanon Soeters van Rozenbrood toe wat trends zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt duiden. Dit gebeurt aan de hand van voorbeelden uit de eigen praktijk van Rozenbrood, gecombineerd met oefeningen waarmee we leren hoe je trendkennis kunt inzetten voor de eigen onderneming. Waar kijk je naar als je op zoek gaat naar inspiratie voor een nieuw product? Welke onuitgesproken behoeften heb je gezien nadat je met de klant hebt gesproken?

Tijdens deze informatieve netwerkavond is er volop tijd en ruimte om informeel te netwerken met andere vrouwelijke ondernemers uit de regio.

Vrouwelijke ondernemers uit het gehele Groene Hart kunnen zich per mail (info@vrouwenbusyness.nl) aanmelden. Niet-leden betalen €15,- voor deze avond. Als belangstellende mag je tweemaal vrijblijvend een avond van Vrouw en Busyness bijwonen. Meer informatie over Vrouw en Busyness via www.vrouwenbusyness.nl.

Laat een reactie achter