Programma Zin In Ondernemen in juni

Door Adrie den Hertog ~ 31 mei 2012. Opgeslagen onder: Activiteiten, Nieuwsbrieven, Workshop.

De komende maand heben we een goed gevulde agenda bij Zin In Ondernemen met diverse workshops en netwerkbijeenkomsten. Noteer in je agenda de data die je niet wilt missen en meld je aan voor een workshop naar keuze. Wil je zelf je website kunnen bouwen in WordPress? In juni bieden we hiervoor een compleet workshoppakket aan. (Meer informatie hierover volgt nog). Mis je activiteiten in dit aanbod of wil je zelf een training of workshop of netwerkbijeenkomst organiseren bij Zin In Ondernemen, neem dan contact op  (info@zininondernemen.com). 

 Programma Zin In Ondernemen – juni 2012

Laptop Meetup – maandag 4 juni

Flexwerken en gelijk ook netwerken? Op maandag 4 juni is wederom de Laptop Meetup bij  Zin In Ondernemen in Alphen Business Center, Anthonie van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn.

De 1e maandag van de maand is een vast moment om gratis te komen flexwerken bij Zin In Ondernemen. Een goed moment om af te spreken met andere flexwerkers, samen te netwerken en wellicht tot nieuwe samenwerkingsverbanden te komen.

Zin In Ondernemen is deze dag geopend van 9.00 – 17.00 uur. De gratis koffie en thee staat klaar en wifi is beschikbaar. Meelunchen kan voor een kleine bijdrage van €2,50.

De ontmoetingsruimte biedt volop werkplekken. Voor wie liever geconcentreerd wil kunnen werken is op deze dag de flexwerkruimte met korting beschikbaar. (17,50 voor een hele dag i.p.v. 35 euro).

Meer info en aanmelden>>

Workshop De Weg naar Free Publicity – dinsdag 5 juni

  Hoe denkt een journalist? Wat is nieuwswaarde? Hoe zorg je ervoor dat je gevraagd wordt voor interviews? In de workshop ‘De Weg naar Free Publicity’ worden alle do’s en don’ts behandeld. Als jij klaar bent voor publiciteit maakt deze workshop de weg voor je vrij. De workshop vindt plaats op 5 juni van 13.00-17.00 uur.

Trainer Janneke van Heugten van Vrouw in de Media heeft onlangs voor Vrouw en Busyness een presentatie verzorgd over dit onderwerp. Deze workshop biedt je de mogelijkheid om deze kennis te verdiepen en met de juiste aanpak de free publicity te krijgen die jij verdient.

Maak nu gebruik van het last-minute-tarief van 99,00 euro!

Meer informatie en inschrijven>>

Powerevent Gezond ondernemen – vrijdag 8 juni

Op vrijdag 8 juni 2012 van 8.30-12.00 uur organiseren de adviseurs van ‘Het Financieel Spreekuur’ een gratis powerevent ‘Gezond Ondernemen’ voor alle ondernemers die ‘arbeidsvitaminen’ – ‘slimme brandstof’ goed kunnen gebruiken om (nog) beter voorbereid te zijn cq. te anticiperen op alles wat met goed ondernemerschap te maken heeft.

Laat jeu inspireren en enthousiasmeren tijdens de infosessies op het gebied van fiscale valkuilen, administratieve inrichting, effectief debiteurenbeheer en antwoord op vragen als ‘wel of niet verzekeren?’.

Wil je hieraan deelnemen meld je dan uiterlijk 3 juni aan. Aanmelden en meer informatie>>

Financieel spreekuur: Je hebt tot eind juni nog de mogelijkheid om gebruik te maken van het gratis financieel spreekuur. Daarna stopt het spreekuur tijdelijk i.v.m. de vakantieperiode.

Joomla Gebruikersgroep Alphen – maandag 11 juni

Joomla! is een gratis software pakket waarmee men een website kan maken die simpel te onderhouden is en veel extra mogelijkheden heeft om functionaliteiten toe te voegen.

Met ondersteuning vanuit Joomlacommunity.eu zijn al meerdere gebruikersgroepen actief in het land. Ervaren en minder ervaren gebruikers kunnen kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. Eventueel kunnen er deskundigen uitgenodigd worden voor specifieke onderwerpen waarover men meer wil leren. De Joomla Gebruikersgroep Alphen komt sinds enkele maanden bij elkaar. Per bijeenkomst wordt een thema nader toegelicht en uitgediept. Het thema voor de aankomende bijeenkomst wordt nog nader bekend gemaakt.

De bijeenkomsten van de Joomla!-gebruikersgroep Alphen worden gehouden op de 2e maandag van de maand van 19.30-22.00 uur.

Meer informatie en aanmelden mailinglist>>

Workshop Zin In LinkedIn – donderdag 14 juni

Een compleet en verzorgd profiel op LinkedIn. Je weet dat het belangrijk is, maar je komt er niet aan toe om het in orde te maken. Of je vraagt je af hoe je dit het beste aan kunt pakken. De oplossing? Kom naar de workshop “Zin in LinkedIn” op donderdag 14 juni van 8.30-10.30 uur.

In circa twee uur tijd praten Yvonne Fotografie, Ministry of Marketing en BURO|1812 (tekst & inhoud) je bij over de voordelen van LinkedIn, helpen je op weg met het aanmaken van je profiel. En wil je achteraf feedback op jouw profiel? We kijken graag met je mee en geven advies.

Meer informatie en aanmelden>>

 

Open Coffee Alphen – vrijdag 15 juni

Op vrijdag 15 juni is het weer Open Coffee Alphen van 8.45 uur tot circa 11.00 uur bij Zin In Ondernemen.

De koffiesponsor is ditmaal Geraldine Tibbe van OG Organo Gold Coffee.

Alle ondernemers en professionals uit de regio zijn van harte welkom om in ongedwongen sfeer te netwerken met collega-ondernemers. Voor een energiek begin van de dag, vol nieuwe mogelijkheden. Aansluitend kan men gebruik maken van de flexwerkmogelijkheid bij Zin In Ondernemen en het gratis financieel spreekuur. Info Adrie den Hertog 06 254 601 82. Via de LinkedIn-event kun je laten weten dat je erbij zult zijn en zien wie er nog meer komt maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook.  Meer info>>

Geen komkommertijd. In de zomer gaat de Open Coffee gewoon door. Je kunt 20 juli en 17 augustus alvast noteren. Wil je ook een keer een Open Coffee sponsoren neem dan contact op. Je bedrijf wordt dan meegenomen in de publiciteit en je hebt de kans om tijdens de Open Coffee je bedrijf te presenteren “op de trap”.

SMS-actie Social Media Shoot – maandag 25 juni

In mei hebben een aantal ondernemers zich al naar volle tevredenheid laten portretteren. Heb jij ook een eigen onderneming? Maar mis je nog een goede portret-foto van jezelf? Maak dan gebruik van de SMS-actie.

Fotografe Lisenka l’ Ami en Make-up Artist Anne Loos bieden i.s.m. Zin in Ondernemen een uniek fotoshoot-concept aan voor ondernemers. Omdat social media een steeds belangrijkere plaats inneemt in het ondernemen is een goede profielfoto een “must”! Startende, maar ook ervaren ondernemers, missen vaak een goede foto van zichzelf voor gebruik op websites, in brochures of social media. Een professionele profielfoto geeft een goed beeld van de persoon achter jouw bedrijf.

Meer informatie en aanmelden>>

Coachcafe Groene Hart – ontbijt en speeddaten met specialisten – woensdag 27 juni

In maart ging het Coachcafé Groene Hart van start met een geweldige kickoff. Alle aanwezigen waren enthousiast. Een vervolg met een high-tea in mei was ook zeer geslaagd met een opkomst van ruim 30 coaches. In juni staat een ontbijt gepland met daarbij de mogelijkheid om aansluitend te speeddaten met specialisten op bepaalde gebieden van coaching. Het coachcafé is bedoeld voor coaches uit het hele Groene Hart.

Meer informatie en aanmelden>>

Laat een reactie achter