cupcake-event-lisenka-lami2

Cupcakes event

Door Adrie den Hertog ~ 29 juni 2012. Opgeslagen onder: Activiteiten, Workshop.

Een primeur in Nederland! Op zondag 30 september 2012 wordt het eerste Cupcakes event georganiseerd  in Alphen a/d Rijn.

De onderneemsters Adrie den Hertog van Zin in Ondernemen uit Alphen a/d Rijn, Nathasja Tepper van Tazzels Taart & Zo uit Zwammerdam en Sylvia Best van Sylli Beads uit Waddinxveen zijn enthousiast bezig met de organisatie van dit heerlijke nieuwe  evenement, dat zal plaatsvinden  van 10.00 tot 17.00 uur in het Alphen Business Center, Antonie van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn.

It’s all about Cupcakes

Tijdens het Cupcakes event worden verrassende workshops met het thema cupcakes gegeven. Uiteraard is er een workshop cupcakes versieren, maar daarnaast kunnen ook workshops cupcakes sieraden maken, cupcakes haken, cupcakes schilderen, cupcakes etagères maken, cupcakes mozaïeken en cupcakes broches maken gevolgd worden. De deelnemers kunnen tijdens het evenement maximaal 6 workshops volgen.

Daarnaast zullen er veel verschillende artikelen met het thema cupcakes te koop zijn.

Deelname

Ondernemers en hobbyisten kunnen zich aanmelden voor het Cupcakes event voor het geven van een leuke en creatieve cupcakes-workshop en met het verkopen van (zelfgemaakte) cupcakes-artikelen. Bezoekers zijn welkom bij het event en kunnen zich aanmelden voor deelname aan de workshops.

Aanmelden

Op de website www.cupcakesevent.nl (in aanbouw) staat meer info over het Cupcakes event.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met:

Adrie den Hertog            Zin in Ondernemen        06-25460182

Nathasja Tepper             Tazzels Taart & Zo           0172-611466

Sylvia Best                          Sylli Beads                          06-24262432

Laat een reactie achter