Social Media Shoot- (SMS-actie)

Datum/Tijd 20 08 2012 - 09:00 - 17:00
Locatie: Zin In Ondernemen, Alphen Business Center
Categorien

De Social Media Shoot word 1 x per maand, op een maandag, in het Alphen Business Center georganiseerd i.s.m. Zininondernemen.

De volgende Social Media Shoot is op maandag 20 AUGUSTUS

Kom jij uit Alphen aan den Rijn of omgeving? Heb jij een eigen onderneming? Maar mis je nog een goede portret-foto? Maak gebruik van onze SMS-actie en je hebt een professionele foto van jezelf die je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Een goed portret voor je website, (social) media, je cv of persbericht. Wie ben je, hoe zie je eruit en nodigt je foto uit voor een ontmoeting of opdracht.

Samen met Make-up Artist Anne Loos organiseer ik een uniek fotoshoot concept i.s.m. Zin in Ondernemen

Iedereen is fotogeniek. Ik houd het simpel en relaxt,  zorg ervoor dat je op je gemak bent en ben benieuwd naar jouw verhaal. De vrouwelijke ondernemers worden opgemaakt door Anne. Zij verstaat als geen ander de kunst van het vak en zorgt voor een  make-up die bij je past. Je krijgt ook tips over het gebruik van make-up. De mannelijke ondernemers hebben natuurlijk geen make-up nodig, maar wel wordt er even licht gepoederd. Hiervan is niets zichtbaar op de foto!

De foto’s worden in het Alphen Business Center gemaakt. De fotoshoot zelf zal ongeveer 20/30 minuten duren , voor de visagie kun je rekenen op min. 30 min. en max. 45 min.  Binnen ongeveer een week na de fotosessie ontvang je de mooiste foto’s in een online album om ze rustig te bekijken en uit te zoeken. Er zijn 3 foto’s inbegrepen. Wij garanderen je dat je tevreden zult zijn over het resultaat en nog lang plezier zult hebben van de foto’s!

Meld je aan door te reageren via het contactformulier ~ of via lisenka@lisenkalami.nl 

Vermeld in de e-mail:

  • je voornaam + achternaam en bedrijfsnaam
  • je telefoonnummer
  • je website
  • voorkeur voor ochtend of middag

Maak nu gebruik van het actie-tarief van slechts 99,00 p.p.  (excl. btw)


Deelnemerslijst