sms1

Social Media Shoot- (SMS actie)

Datum/Tijd 18 05 2012 - 11:00 - 17:00
Locatie: Zin In Ondernemen, Alphen Business Center
Categorien

Heb jij een eigen onderneming? Maar mis je nog een goede portret-foto van jezelf? Maak dan gebruik van onze SMS-actie!

Fotografe Lisenka l’ Ami en Make-up Artist Anne Loos bieden i.s.m. Zin in Ondernemen een uniek fotoshoot-concept  aan voor ondernemers. Omdat social media een steeds belangrijkere plaats inneemt  in het ondernemen is een goede profielfoto een “must”!  Startende, maar ook ervaren ondernemers, missen vaak een goede  foto van zichzelf voor gebruik op websites, in brochures  of social media. Een professionele profielfoto geeft  een goed beeld  van de persoon achter jouw bedrijf.

Iedereen is fotogeniek!

Laat je niet weerhouden door de bekende:  “Ja maar… “Ik sta nooit leuk op de foto” of “ ik kan me niet ontspannen als ik een camera zie” of zelfs “ ik heb er een hekel aan!”

Wij kunnen je vertellen dat iedereen fotogeniek is.  Het is aan fotografe Lisenka  de taak om jou op je mooist vast te leggen. Daar hoef jij niet veel voor te doen, jij moet jezelf zijn en Lisenka  doet de rest. Zij houdt het simpel en relaxt,  zorgt ervoor dat je op je gemak bent.  Wij garanderen je dat je tevreden zult zijn over het resultaat en nog lang plezier zult hebben van de foto’s!

De vrouwelijke ondernemers worden opgemaakt door Make-up Artist Anne Loos. Zij verstaat als geen ander de kunst van het vak en zorgt voor een  make-up die bij je past. Je krijgt ook tips over het gebruik van make-up. De mannelijke ondernemers hebben natuurlijk geen make-up nodig, maar wel wordt er even licht gepoederd. Hiervan is niets zichtbaar op de foto.

Actie

Wij bieden je deze SMS-actie aan voor een actie-tarief, waarbij er 2 soorten foto’s van je gemaakt worden. De foto’s worden in het Alphen Business Center gemaakt op vrijdag 18 mei (na de Open Coffee) of maandag 21 mei. De fotoshoot zelf zal ongeveer 30 minuten duren, voor de visagie kun je rekenen op maximaal 45 min.

Aanmelden

Meld je aan via www.lisenkalami.nl via het contactformulier. Meer informatie vind je ook op de website.
Binnen 2 dagen na de fotoshoot ontvang je de 4 beste foto’s in hoge resolutie en in webformaat!
Bovendien: De eerste 3 die zich aanmelen ontvangen een leuk presentje bij de foto’s!

Maak nu gebruik van het actie-tarief van slechts  € 99,00 p.p. (ex. btw)
Normaal betaal je voor deze shoot € 149,00 ex btw.

Deelnemerslijst