coachcafe-groene-hart

Coachcafe Groene Hart

Het Coachcafé Groene Hart is er voor iedere coach, counselor of trainer én voor iedereen die daarnaar op zoek is. Je vindt het Coachcafé Groene Hart (onder de vleugels van Zin in Ondernemen) in het Alphen Business Center aan de Anthony van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen aan den Rijn.

Het Coachcafé Groene Hart is niet alleen een ontmoetingsplaats. Nieuwe kennis-, inzicht- en inspiratie opdoen, netwerken, handvatten aangereikt krijgen om je bedrijf te laten groeien, in contact komen met potentiële klanten, zijn nog maar een paar mogelijkheden die het Coachcafé Groene Hart je biedt.

De organisatie van het Coachcafé Groene Hart is in handen van Inge van der Wijden, Judith Rijnsburger en Helen van Gerven in samenwerking met Adrie den Hertog van Zin In Ondernemen.

Ben jij in voor nieuwe ontmoetingen? Wil jij ook profiteren van het leuke en gevarieerde aanbod dat het Coachcafé biedt? Kom dan naar één van onze bijeenkomsten! Blijf op de hoogte door je aan te melden voor de mailinglijst van Coachcafé Groene Hart.

We ontmoeten je graag tijdens het eerst volgende Coachcafé!

Meer informatie en aanmelden>>

 

Volg ons op:

LinkedIn-groep Coachcafe Groene Hart

… en ben je ook al aangesloten bij de LinkedIn-groep Coachcafe Groene Hart?

Volg Coachcafe Groene Hart

Coachcafe Groene Hart op Twitter @coachcafeGH
Like Coachcafe Groene Hart op Facebook