Flexwerken

Flexwerken

ZZP-er

Je bent zzp-er en je werkt vanuit huis. Op zich bevalt het goed, maar soms wil je aan de slag kunnen in een professionele werkomgeving waarin je niet afgeleid wordt door huiselijke beslommeringen. Je hebt behoefte aan collegiale contacten met mede-flexwerkers. Geconcentreerd kunnen werken, maar ook ervaringen uitwisselen en netwerken tijdens de koffie of bij de lunch. Kom dan flexwerken bij Zin In Ondernemen.

Je kunt gratis een dag uitproberen of het flexibele werken iets voor je is. Meld je hier aan>>.

Bekijk hier de beschikbare flexwerkabonnementen>>

Flexwerkruimte
roswitha

Heerlijk om thuis de boel de boel te laten!

Even geen vaat, vieze luiers of de vloer dweilen! Een heerlijk lichte en open kantoorruimte om in te werken, waar je kunt samenwerken, kennis delen, netwerken of sparren met anderen. Je bepaalt zelf wanneer je komt en gaat, alles is flexibel. En met prima faciliteiten, zoals wifi, koffie/thee én de snoepjes, de lunch en het huren van een spreekkamer! Zo ben ik zelfstandig ondernemer, maar tóch onder de mensen en van alle gemakken voorzien.

Roswitha Kazic-Koliloedjoer, Rosa communicatie

2014-08-24T21:03:25+02:00

Roswitha Kazic-Koliloedjoer, Rosa communicatie

roswitha
Even geen vaat, vieze luiers of de vloer dweilen! Een heerlijk lichte en open kantoorruimte om in te werken, waar je kunt samenwerken, kennis delen, netwerken of sparren met anderen. Je bepaalt zelf wanneer je komt en gaat, alles is flexibel. En met prima faciliteiten, zoals wifi, koffie/thee én de snoepjes, de lunch en het Lees verder>>
jeroen

Een uitkomst voor flexwerkende ondernemers

Zin in ondernemen is echt een uitkomst voor flexwerkende ondernemers. Wil jij ook voor een kleine vergoeding: - andere ondernemers treffen - ideeën opdoen & elkaar versterken - gebruikmaken van een flexwerkplek Word dan lid van deze vriendelijke ondernemersclub!

Jeroen Melchers, ABM-advies, Blue Mountain Advies

2014-08-24T21:05:43+02:00

Jeroen Melchers, ABM-advies, Blue Mountain Advies

jeroen
Zin in ondernemen is echt een uitkomst voor flexwerkende ondernemers. Wil jij ook voor een kleine vergoeding: – andere ondernemers treffen – ideeën opdoen & elkaar versterken – gebruikmaken van een flexwerkplek Word dan lid van deze vriendelijke ondernemersclub!
anneke

Van werkplek wisselen en inspiratie opdoen

Zelf ben ik altijd op lokatie bij de opdrachtgever aan het werk en wanneer er concentratie gevraagd wordt wil ik me graag kunnen terugtrekken. Dat kan heel goed op mijn kantoor thuis, maar met een volle wasmand en een lege koelkast werkt dat niet altijd. Bovendien ben ik nu volop bezig met productontwikkeling om daar straks weer mee het land in te trekken. Zo kan ik toch van werkplek wisselen en inspiratie opdoen van ondernemers die binnen andere branches en markten aan het werk zijn (benchmarking heet dat).

Anneke Hazelebach - de Waal, De Waal management en advies

2014-08-21T23:23:33+02:00

Anneke Hazelebach - de Waal, De Waal management en advies

anneke
Zelf ben ik altijd op lokatie bij de opdrachtgever aan het werk en wanneer er concentratie gevraagd wordt wil ik me graag kunnen terugtrekken. Dat kan heel goed op mijn kantoor thuis, maar met een volle wasmand en een lege koelkast werkt dat niet altijd. Bovendien ben ik nu volop bezig met productontwikkeling om daar Lees verder>>
christian-angeles

De toegang tot het flexwerken is uitnodigend

Zin in ondernemen heb ik de afgelopen tijd als zeer prettig ervaren. Zéker voor een (commerciële) ondernemer zoals ik, die voor een groot gedeelte van een werkdag buiten zit. De toegang tot het flexwerken is laagdrempelig en uitnodigend, vooral dat laatste. Dit heeft voor mijn gevoel ook te maken met de aangesloten leden. Het gebruik van de workshopruimte en spreekkamer voldoet uitstekend. Die feedback heb ik ook gekregen van mijn klanten en kandidaten.

Christian Angeles, Het Uitzendbureau

4.0
2014-09-04T12:15:12+02:00

Christian Angeles, Het Uitzendbureau

christian-angeles
Zin in ondernemen heb ik de afgelopen tijd als zeer prettig ervaren. Zéker voor een (commerciële) ondernemer zoals ik, die voor een groot gedeelte van een werkdag buiten zit. De toegang tot het flexwerken is laagdrempelig en uitnodigend, vooral dat laatste. Dit heeft voor mijn gevoel ook te maken met de aangesloten leden. Het gebruik Lees verder>>
1.0
4

Flexwerken met meerdere personen?

Heb je behoefte aan een tijdelijke kantoorruimte voor 2 of meer personen, hiervoor is een ruimte beschikbaar die per dagdeel te huur is. De ruimte is voorzien van draadloos internet (Wifi) via het glasvezelnet. Naast de bureau-opstelling is er een comformabel zitje aanwezig om op relaxte manier een werkoverleg te houden. De huur is inclusief koffie en thee. Uiteraard kunnen jullie dan ook gebruik maken van het bedrijfsrestaurant of desgewenst gebruik maken van catering op de werkplek.