dsc5505

Flexwerken

ZZP-er

Je bent zzp-er en je werkt vanuit huis. Op zich bevalt het goed, maar soms wil je aan de slag kunnen in een professionele werkomgeving waarin je niet afgeleid wordt door huiselijke beslommeringen. Je hebt behoefte aan collegiale contacten met mede-flexwerkers. Geconcentreerd kunnen werken, maar ook ervaringen uitwisselen en netwerken tijdens de koffie of bij de gezamenlijke lunch. Kom dan flexwerken bij Zin In Ondernemen.

Je kunt gratis een dag uitproberen of het flexibele werken iets voor je is. info@zininondernemen.com

3e werkplek voor medewerkers van bedrijf

Je bent een medewerker van een bedrijf. Om niet teveel in de file te hoeven staan heb je een aantal thuiswerkdagen. De werkgever stimuleert het flexwerken ook in het kader van “Het Nieuwe Werken”. De flexwerkmogelijkheid bij Zin In Ondernemen kun je benutten als 3e werkplek, waar je “collega’s” kunt treffen en op een comfortabele flexwerkplek geconcentreerd aan de slag kunt zijn. Geen reistijd, maar wel een professionele werkplek.

Flexwerken met meerdere personen?

Heb je behoefte aan een tijdelijke kantoorruimte voor 2 of meer personen, hiervoor is een ruimte beschikbaar die per dagdeel te huur is. De ruimte is voorzien van draadloos internet (Wifi) via het glasvezelnet. Naast de bureau-opstelling is er een comformabel zitje aanwezig om op relaxte manier een werkoverleg te houden. De huur is inclusief koffie en thee. Uiteraard kunnen jullie dan ook gebruik maken van de gezamenlijke lunch of desgewenst gebruik maken van catering op de werkplek.