dsc5606

Workshops/Trainingen

Geef je workshops of trainingen en zoek je hiervoor een geschikte locatie? Zin In Ondernemen biedt ruimte aan meerdere groepen. Hierbij kun je gebruik maken van faciliteiten zoals een beamer en scherm en een flipover. Jouw training kan desgewenst opgenomen worden in de agenda van Zin In Ondernemen en meegenomen worden in de publiciteit.

Trainingen

Zin In Ondernemen organiseert daarnaast zelf ook een trainingsaanbod. Heeft u een aanbod dat past binnen het concept van Zin In Ondernemen neem dan contact op.

Reserveer workshop/trainingsruimte via het reserveringsformulier>>

jolanda-goense

De prijs/kwaliteit verhouding is prima

Als Online Zelf Ondernemen huren we voor onze cursussen over online marketing graag ruimte bij Zin in Ondernemen. De internetverbinding is geschikt voor meerdere personen, de ruimtes zijn representatief en Zin in Ondernemen brengt de activiteit bij een grote groep ZZP’ers onder de aandacht. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Maar het belangrijkste: onze cursisten beoordelen de kwaliteit van de locatie steeds als ‘goed’!

Jolanda Goense, Online Zelf Ondernemen

2014-08-25T14:36:28+02:00

Jolanda Goense, Online Zelf Ondernemen

jolanda-goense
Als Online Zelf Ondernemen huren we voor onze cursussen over online marketing graag ruimte bij Zin in Ondernemen. De internetverbinding is geschikt voor meerdere personen, de ruimtes zijn representatief en Zin in Ondernemen brengt de activiteit bij een grote groep ZZP’ers onder de aandacht. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Maar het belangrijkste: onze cursisten beoordelen Lees verder>>